Addo Architects Logo

ADDO
ARCHITECTS

U wilt verbouwen en bent op zoek naar een leefruimte waarin u prettig kunt wonen. Samen met u vinden we functionele oplossingen die passen bij uw specifiek wensen en locatie. De gebouwen die wij ontwerpen worden vormgegeven door het maken van duidelijke keuzes. Op deze manier krijgt het ontwerp kracht.

Het karakter van bestaand en het comfort van nieuw

Ons onderzoek naar uw bestaande woning vormt de basis voor een op maat gemaakt advies. We analyseren zorgvuldig de architectonische kenmerken, structuur en het karakter van uw woning. Zo kunnen we een tijdloze woning creëren die trouw blijft aan de oorspronkelijke identiteit maar tegelijkertijd voorzien wordt van eigentijds comfort en functionaliteit. Met oog voor detail en respect voor de historie van uw woning streven we ernaar om een harmonieus geheel te creëren dat voldoet aan uw specifieke wensen en behoeften.

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

Zo komen wij tot uw ontwerp

STAP 1 - ADVIESGESPREK

Laat u gegevens achter en wij nemen contact met u op. Om u woonwensen globaal telefonisch te bespreken en een uitgebreid adviesgesprek in te plannen.

verbouwen Addo ArchitectsAddo Architects
Opstellen programma van wensen. Onderzoek naar de potentie van de specifieke locatie. Raadplegen bestemmingsplannen.Addo Architects Verbouwingen

STAP 2 - INVENTARISATIE

Opstellen programma van wensen.
Onderzoek naar de potentie van de specifieke locatie.
Raadplegen bestemmingsplannen.

 

STAP 3 - ONTWERPVOORSTELLEN

Vanaf de eerste tot de laatste ontwerp bespreking. Onze ontwerpen maken wij inzichtelijk met fotorealistische 3d visualisaties. Ook vinden wij het belangrijk dat u iets te kiezen heeft, daarom visualiseren we meerdere opties.

Verb Stap3 afterverbouwen Addo Architects
verbouwen Addo Architectsverbouwen Addo Architects

STAP 4 - UITWERKING

Zodra het ontwerp definitief is, nemen wij de verantwoordelijkheid voor de verdere uitwerking en details. Tijdens het vergunningstraject heeft u slechts één aanspreekpunt omdat wij de constructeur aansturen en het contact met de gemeente onderhouden. Onze gedetailleerde plannen bieden duidelijkheid en richting tijdens het bouwproces.

 

Wij ontwerpen uw woning

Bij ons staat klanttevredenheid voorop. Hoewel we op deze pagina inzicht geven in onze werkwijze, begrijpen we dat het ontwerpen en bouwen van uw woning maatwerk vereist.

Daarom nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk gesprek, waarin we uw wensen voor uw nieuwe woning helder kunnen bespreken en kunnen vertalen naar een ontwerp dat naadloos aansluit op uw behoeften.

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek. Samen zullen we de eerste stappen zetten naar het realiseren van uw droomhuis.

© 2023 Addo Architects. — House of Brands Media

Contact

06 4554 2557
info@addo.nl

Aldenhofstraat 52
6191 GV Neerbeek