Addo Architects Logo

ADDO
ARCHITECTS

Het bouwen van een nieuwe woning is een unieke en bijzondere ervaring. Wij creëren unieke ontwerpen voor nieuwbouwprojecten en begeleiden u tijdens het gehele proces. Samen met u vinden we oplossingen die perfect passen bij uw woonwensen en de locatie. Onze gebouwen worden gevormd door weloverwogen keuzes, waarbij budget en krachtig ontwerp hand in hand gaan. Kies voor een functionele, duurzame en artistieke woning. Ontdek maatwerk architectuur voor uw nieuwbouwproject.

Designing breathtaking residences for exceptional individuals

Iedere klant is uniek en elke situatie is anders.
Wij maken architectuur op maat. Samen met de opdrachtgever vinden we oplossingen die bij de specifiek opgave en locatie passen.
Onze drijfveer is een fascinatie voor dat wat een gebouw tot architectuur maakt.
De gebouwen die wij ontwerpen worden vormgegeven door het maken van duidelijke keuzes. Op deze manier blijft het budget bewaakt en krijgt het ontwerp kracht.

ADDO
Architects

Ahmet ParlakAhmet Parlak
18:22 21 Mar 24
Heel fijn gesprek gehad met Addo waarbij hij ons enorm waardevolle adviezen heeft gegeven voor een nieuwbouw. Eerlijk en open persoon.
Chantal van HamChantal van Ham
19:42 07 Feb 24
Het advies van Addo Frints over mogelijkheden voor bouwen op land met een agrarische bestemming heeft mij ervan overtuigd dat hij niet alleen de professionele kennis en ervaring heeft over alle aspecten van nieuwbouw en verbouwing, maar ook grote aandacht voor detail en de persoonlijk wensen van zijn cliënten. Ik zal zeker opnieuw zijn deskundige advies vragen in de toekomst.
René MevissenRené Mevissen
20:32 29 Jan 24
Tijdens ons oriënterend gesprek heeft Addo goed met ons meegedacht en ons tot verrassend nieuwe ideeën gebracht. Hij keek daarbij naar onze behoefte en het gewenste detailniveau.
Hakki KarabelenHakki Karabelen
17:18 20 Dec 23
Beste addoGezien onze wensen heb je alles overtroffen .We zijn nu druk bezig met het realiseren van onze droom huisEn zal niet meer lang duren.We zijn erg blij dat je onze tekeningen binnen een hele korte periode hebt kunnen makenWaar wij zeer blij mee zijn .En zullen je ook verder adviserenAan mensenTop
Enya ZijlstraEnya Zijlstra
16:59 19 Dec 23
Realistisch, eerlijk en oprecht gesprek mogen voeren, hij nam echt de tijd om ons noch onze situatie te leren kennen.Goede voorbereiding vooraf waardoor het gesprek vlot verliep.Er werd gekeken naar hetgeen voordelig voor ons.We voelde ons gehoord, wat ons tot een mooi eindresultaat bracht!Een échte aanrader! Oog voor de mens achter het project!
pieter van zundertpieter van zundert
19:44 02 Dec 23
Wij kende Addo op voorhand niet. We hebben hem via zijn site ontdekt. Wij kwamen bij hem met de vraag voor een ontwerp voor een totale verbouwing van onze woning. Al onze verwachtingen zijn meer dan overtroffen, en we zijn buitengewoon blij. Wij vonden zijn persoonlijke aanpak heel erg prettig. Zo nam hij in een eerste gesprek alle tijd om ons en onze smaak te leren kennen. Welke personen hij voor zich heeft, neemt hij volledig mee in zijn plan. Hij ontdekte hoe we leefden en wat we belangrijk vonden (bijvoorbeeld mensen ontvangen en buiten zijn), en maakte op basis hiervan en onze smaak een persoonlijk huis. Hij hield daarbij ook rekening met ons budget, en gaf dan ook goedkopere opties aan of tips waarop we konden besparen zodat ook wij ons droomhuis konden realiseren. Hij maakt veel gebruik van licht en natuurlijke elementen, en heeft veel oog voor de details waardoor het plan naar een hoger niveau wordt getild. Wij zouden iedere keer weer Addo opnieuw kiezen voor het ontwerp van de verbouwing van ons huis.
Sven WiertzSven Wiertz
07:53 15 Nov 23
Addo heeft ons voortreffelijk geholpen met het ontwerp voor de verbouwing van onze jaren '60 bungalow. Op basis van zijn ontwerp is het huis compleet gerenoveerd en gemoderniseerd. We zijn zeer tevreden met het resultaat. Addo is benaderbaar, secuur, heeft kennis van zaken, een strakke stijl en is ook nog betaalbaar. Kortom, ik kan hem van harte aanbevelen.
js_loader

Zo komen wij tot uw ontwerp

(Beweeg de sliders)

STAP 1 - ADVIESGESPREK

Laat u gegevens achter en wij nemen contact met u op. Om u woonwensen globaal telefonisch te bespreken en een uitgebreid adviesgesprek in te plannen.

nieuwbouw Addo ArchitectsAddo Architects
nieuwbouw Addo Architectsnieuwbouw Addo Architects

STAP 2 - INVENTARISATIE

Opstellen programma van wensen.

Onderzoek naar de potentie van de specifieke locatie.

Raadplegen bestemmingsplannen.

STAP 3 - ONTWERPVOORSTELLEN

Vanaf de eerste tot de laatste ontwerp bespreking. Onze ontwerpen maken wij inzichtelijk met fotorealistische 3d visualisaties. Ook vinden wij het belangrijk dat u iets te kiezen heeft, daarom visualiseren we meerdere opties.

nieuwbouw Addo Architectsnieuwbouw Addo Architects
nieuwbouw Addo ArchitectsAddo architects | Nieuwbouw finished projects

STAP 4 - OMGEVINGSVERGUNNING ACTIVITEIT BOUWEN

Als het ontwerp definitief is starten wij met de verdere uitwerking en details. Daarnaast vragen wij de ‘omgevingsvergunning activiteit bouwen’ (bouwvergunning) voor u aan. 

U heeft tijdens de uitwerking maar 1 aanspreekpunt omdat wij alle partijen aansturen.

STAP 5 - BESTEKTEKENINGEN

Voor het verkrijgen van de juiste offerte van de aannemer en ter voorkoming van misverstanden tijdens de uitvoering, is het belangrijk dat tekeningen zorgvuldig en gedetailleerd worden uitgewerkt. Wij besteden hierbij extra veel aandacht aan de details. Deze details maken of breken namelijk het uiteindelijk ontwerp.

nieuwbouw Addo Architectsnieuwbouw Addo Architects
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

Wij ontwerpen uw woning

Bij ons staat klanttevredenheid voorop. Hoewel we op deze pagina inzicht geven in onze werkwijze, begrijpen we dat het ontwerpen en bouwen van uw woning maatwerk vereist.

Daarom nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk gesprek, waarin we uw wensen voor uw nieuwe woning helder kunnen bespreken en kunnen vertalen naar een ontwerp, dat naadloos aansluit op uw behoeften.

Contact

06 4554 2557
info@addo.nl

Aldenhofstraat 52
6191 GV Neerbeek 

© 2014 – 2024 Addo Architects. — House of Brands Media