Addo Architects Logo

ADDO
ARCHITECTS

Het bouwen van een nieuwe woning is een unieke en bijzondere ervaring. Wij creëren unieke ontwerpen voor nieuwbouwprojecten en begeleiden u tijdens het gehele proces. Samen met u vinden we oplossingen die perfect passen bij uw woonwensen en de locatie. Onze gebouwen worden gevormd door weloverwogen keuzes, waarbij budget en krachtig ontwerp hand in hand gaan. Kies voor een functionele, duurzame en artistieke woning. Ontdek maatwerk architectuur voor uw nieuwbouwproject.

Designing breathtaking residences for exceptional individuals

Iedere klant is uniek en elke situatie is anders.
Wij maken architectuur op maat. Samen met de opdrachtgever vinden we oplossingen die bij de specifiek opgave en locatie passen.
Onze drijfveer is een fascinatie voor dat wat een gebouw tot architectuur maakt.
De gebouwen die wij ontwerpen worden vormgegeven door het maken van duidelijke keuzes. Op deze manier blijft het budget bewaakt en krijgt het ontwerp kracht.

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

Zo komen wij tot uw ontwerp

STAP 1 - ADVIESGESPREK

Laat u gegevens achter en wij nemen contact met u op. Om u woonwensen globaal telefonisch te bespreken en een uitgebreid adviesgesprek in te plannen.

nieuwbouw Addo ArchitectsAddo Architects
nieuwbouw Addo Architectsnieuwbouw Addo Architects

STAP 2 - INVENTARISATIE

Opstellen programma van wensen.

Onderzoek naar de potentie van de specifieke locatie.

Raadplegen bestemmingsplannen.

STAP 3 - ONTWERPVOORSTELLEN

Vanaf de eerste tot de laatste ontwerp bespreking. Onze ontwerpen maken wij inzichtelijk met fotorealistische 3d visualisaties. Ook vinden wij het belangrijk dat u iets te kiezen heeft, daarom visualiseren we meerdere opties.

nieuwbouw Addo Architectsnieuwbouw Addo Architects
nieuwbouw Addo ArchitectsAddo architects | Nieuwbouw finished projects

STAP 4 - OMGEVINGSVERGUNNING ACTIVITEIT BOUWEN

Als het ontwerp definitief is starten wij met de verdere uitwerking en details. Daarnaast vragen wij de ‘omgevingsvergunning activiteit bouwen’ (bouwvergunning) voor u aan. 

U heeft tijdens de uitwerking maar 1 aanspreekpunt omdat wij alle partijen aansturen.

STAP 5 - BESTEKTEKENINGEN

Voor het verkrijgen van de juiste offerte van de aannemer en ter voorkoming van misverstanden tijdens de uitvoering, is het belangrijk dat tekeningen zorgvuldig en gedetailleerd worden uitgewerkt. Wij besteden hierbij extra veel aandacht aan de details. Deze details maken of breken namelijk het uiteindelijk ontwerp.

nieuwbouw Addo Architectsnieuwbouw Addo Architects

Wij ontwerpen uw woning

Bij ons staat klanttevredenheid voorop. Hoewel we op deze pagina inzicht geven in onze werkwijze, begrijpen we dat het ontwerpen en bouwen van uw woning maatwerk vereist.

Daarom nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk gesprek, waarin we uw wensen voor uw nieuwe woning helder kunnen bespreken en kunnen vertalen naar een ontwerp, dat naadloos aansluit op uw behoeften.

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek. Samen zullen we de eerste stappen zetten naar het realiseren van uw droomhuis.

© 2023 Addo Architects. — House of Brands Media

Contact

06 4554 2557
info@addo.nl

Aldenhofstraat 52
6191 GV Neerbeek