Addo Architects Logo

Wat past het beste bij jou?

Hoe kunnen wij het beste contact opnemen?

Hoe kunnen wij het beste contact opnemen?

Hoe kunnen wij het beste contact opnemen?

Hoe kunnen wij het beste contact opnemen?

Hoe kunnen wij het beste contact opnemen?

Hoe kunnen wij het beste contact opnemen?

ADDO Architects

Play Video
Bart van den Boogard
Bart van den Boogard
2023-07-06
Waar “haute cuisine” en “haute couture” verwijzen naar de meest verfijnde kunst in respectievelijke de bereiding van eten en het ontwerp van kleding, zou ik de werkwijze van Addo als architect met “Haute Architectuur” willen omschrijven. Vooropgezet zijn wij onder de indruk van zijn moderne, stijlvolle, minimalistische ontwerpen en zijn opmerkelijke handigheid bestaande woningen compleet nieuw leven in te blazen. Los van de esthetiek van zijn ontwerpen die ons in eerste instantie bij Addo bracht, zijn wij zeer te spreken over zijn juridische en logistieke kennis en kunde om zijn ontwerpen praktisch realiseerbaar te maken. Wij bevelen Addo zeer warm aan.
Filiep Herman
Filiep Herman
2023-05-28
Addo is een architect die vlot, efficiënt en gericht adviseert en handelt. Hij heeft een brede kennis en trekt vlot zijn registers binnen de diverse domeinen van architectuur (ontwerp, detaillering, uitvoering, wetgeving, ...) open.
Joyce Bommer
Joyce Bommer
2023-03-28
De fijne samenwerking met Addo Frints leidde tot een fraai ontwerp, waar we erg tevreden over zijn. Addo leverde een compact en licht ontwerp voor de renovatie en uitbouw van onze woning. Ook begeleidde hij de vergunningaanvraag met veel aandacht, waardoor we snel aan de slag konden.
Egon Claessen
Egon Claessen
2023-03-22
Prettige werkwijze, denkt mee en luistert naar de wensen. Bedankt!
Marco Houtermans
Marco Houtermans
2023-03-10
Goed advies voor onze aanbouw. Geen standaard doos aan ons huis maar iets speciaals. Goede uitleg en begeleiding. Wij zijn zeer tevreden.
Willem Immink
Willem Immink
2022-12-14
Tevreden over het resultaat.
Ivo Erens
Ivo Erens
2022-11-22
Addo Architects is no nonsense architectuur. Ingenieuze, gewaagde maar praktische oplossingen voor elke ruimte en elk project. Meedenken en een stapje extra doen is nooit te veel gevraagd. Ik ben met elke samenwerking zeer tevreden geweest en heb met Addo architects mijn “huis”-architect gevonden.
Bram Dobbelstein
Bram Dobbelstein
2021-10-03
Addo heeft een ontwerp gemaakt voor de renovatie van onze jaren 30 woning. We hebben Addo leren kennen als een perfectionist die vol energie en passie zijn vak uitoefent. Addo is zeer betrokken bij zijn opdrachtgevers en weet een goede balans te houden tussen het in ogenschouw nemen van de wensen van de klant, maar ook goede adviezen te geven die passend zijn voor de toekomst. Addo is niet tevreden met een 9, en gaat altijd voor een 10. Wij hebben de samenwerking dan ook als zeer prettig ervaren en zullen hem zeker aanraden.
Mygell Isselt
Mygell Isselt
2021-02-27
Above and beyond. Addo gaat veel verder dan menig andere architect in het meedenken en doordenken. Waar kan het toch nog beter, mooier of goedkoper met behoud van design en kwaliteit. Slimme moderne architectuur met mooie materialen, maar hij neemt hierin ook heel goed de karakteristieken van de omgeving en de bestaande woning mee. Wij hebben 1 keer een nieuwbouwwoning door Addo laten ontwerpen en nu doen we een renovatie en aanbouw van een jaren 30 woning met Addo. De samenwerking bevalt ons zeer goed.
Sjoerd Mooren
Sjoerd Mooren
2021-02-18
Addo Architects is hét architectenbureau bij uitstek als het gaat om absolute topkwaliteit ontwerpen die altijd onderscheidend en vooruitstrevend zijn. Eigenaar Addo Frints is een absolute perfectionist die jou als klant in de watten legt bij de begeleiding naar het beste ontwerp van jouw villa of luxe aanbouw/verbouw. Addo Architects heeft bij de verbouwing van mijn huis en kantoor het ontwerp en het verlichtingsplan gemaakt en mij daarnaast bijgestaan met kennis en kunde tijdens het bouwproces. Ik kan het eenieder die iets anders wil dan anders en met een luxe uitstraling aanraden om eens met Addo Architects te gaan praten.
Play Video

© 2023 Addo Architects. — House of Brands Media

Contact

06 4554 2557
info@addo.nl

Aldenhofstraat 52
6191 GV Neerbeek

1e prijs Wijk van Morgen
2008
2e prijs Gasterra Transitie Jaarprijs
2009
Euregionale Architectuur Prijs (EAP)
2014
Nominatie: Archiprix Nederland
2015
Publicatie: Archined
2016